...Digitale hjælpemidler til handicappede


ClickToPhone

 

Clicktophone et et hjælpemiddel til handicappede der ønsker at bruge en Android baseret smartphone eller tablet til deres gøremål.

Modsat en dedikeret PC løsning giver Android baserede enheder en fordel da de typisk er mere strømbesparende og nemmere at transportere.

Android platformen er ligeledes åben hvilket betyder at det er nemmere at lave programmer og enheder der kan tale sammen med android baserede mobiler og tablets. Dette gør android en oplagt platform til et digitalt hjælpemiddel

Handicappede får med ClicktoPhone et hjælpemiddel der gør dem istand til at besvare mails, bruger internettet og meget mere på en simpel og enkel måde.

ClickToPhone bliver leveret med alt der skal til for at påmontere en tablet eller smartphone på rullestolen. 

Monteringsløsningerne er naturligvis robuste og holdbare for at sikre komfort og lang tids brug.

Ved hjælp af en 0/1 kontakt har du med ClickToPhone et hjælpemiddel der gør dig i stand til at bruge interenttet, snakke i telefon og besvare SMS´er ved klik på kontakten.

Der er dog mulighed for at tilslutte andre kontakter end en knap til brug med ClickToPhone, hvilket skaber et meget flexibelt hjælpemiddel.

Alt fra meget følsomme kontakter til mundstykker der aktiveres via pust.Der er næsten altid en løsning der passer til dine behov.